Дати и групи за прослушванията на ANON?!MOUS records

Най-после  на светло излязоха и участниците в серията концерти на ANON?!MOUS records. След дълго и щателно преглеждане на всички проявили инциатива да участват бяха отсяти 20-те, които  ще се изявят всяка вечер между 19:00 и 22:00 в клуб Angel Heart:

27.02 – Понеделник Random station / Attic noise
28.02 – Вторник Косьо / Good music society
29.02 – Сряда Без разписание / Train station band
01.03 – Четвъртък Random fact / Impade
02.03 – Петък Soundbleed / Stargazer
03.03 – Събота Hate Campaign / 40 days later
04.03 – Неделя Тatool / 818
05.03 – Понеделник Зимен дъжд / Elinor
06.03 – Вторник Chains / Soundwave
07.03 – Сряда Летците / Разкол

Очертава се един сериозен маратон с качествен звук и доста забавления. Първата бира е включена в билета, красивите момичета са готови да ви представят промоцията на вечерта, седем часа е, така че да видим какво ще обяви водещата.

Първата вечер (27.02, понеделник) ще открием  с групи насочили се към алтернативния и хеви метъл. Random Station се състои от петима седемнадесетинагодишни младежи, заедно са от 3 години като в последно време са по-активни и ще ни посвирят малко хеви метъл. Към тя ще се присъединят Attic Noise. Момчетата са на по 19 години и сформират бандата съвсем скоро, през 2011. От тяхна страна може да очаквате нещо алтернативно с лек привкус на гръндж.

Вторият ден ще е изпълнен с приятна и весела музика от Косьо и Good Music Society. Косьо е многстранно развит младеж, който на 23 години умее да свири на китара и цигулка. Също така сам пише текстовете на песните си и ще ни представи някои от тях в акустично изпълнение. Good Music Society са вече ветерани на родната сцена, имат и представления зад граница.. Дали у нас има качествен рок‘н‘рол? Елате за да се убедите!

Третият ден ще се хареса на почитателите на по-бавните стилове. В сряда ще ви забавляват „Без разписание“ и Train Station Band. Почитателите на блус рока, фънка и джаза ще могат да си прекарат добре в компанията на двете банди. Група „Без Разписание” е с начало на своето съществуване от далечната 2003, но чак през 2010 групата добива сегашния си вид. Другите изпълнители за вечерта ще ни зарадват с безкрайно трудният и прекрасен джаз.

Четвъртък, отново обръщаме поглед към по-тежките стилове на алтернативната ни сцена. Връщаме се отново към рок‘н‘рола и хеви метъла заедно с Random Fact и Impade. И двете групи са съставени от млади и амбициозни момчета на около 17-18 години, които са дошли да покажат какво ще предлага родната клубна сцена на следващото поколение.

Продължаваме изкачването в стиловете вече с  хард рок. Началото на уикенда поставят Soundbleed подкрепени от Stargazer. И двете групи определено имат какво да покажат и нямаме търпение да ги видим на сцена. Ако сте загубили вярва в родния популярен рок и смятате, че той се изчерпва с Д2 и Мастило тези момчета имат потенциала да ви я намерят.

Съботата продължава с едни от най-тежките банди, които можем да предложим, а именно Hate Campaign и 40 days later. Вече порасналите музиканти от Hate Campaign ще забият малко траш и метълкор подкрепени от по-младите, но също толкова обещаващи изпълнители от 40 days later, които също ще предложат силов звук.

В неделя леко ще свалим оборотите, но без да губим градус. Ще започнем с „групировката“ Tatool, които са събрани от цялата страна. Техният звук ще бъде допълнен от зверовете от 818 за едно подобаващо завършване на седмицата.

Началото на втората седмица ще започне по-леко, със странната комбинация от алтърнатив и индъстриал. Хората от „Зимен дъжд“ ще ни събудят за нов живот след първия работен ден с алтернативен рок. След тях Elinor ще докажат, че дори и след затварянето на Кремиковци у нас има доста индустрия.

Седмицата ще продължи доста интересно с траш от Chains, които започват своята музикална история през 2008 година и до днешен ден са споделили сцената с много известни и неизвестни банди. За техен контраст сме избрали Soundwave. Момчетата свирят блус рок, рок и софткор и ще видим как ще се противопоставят на своите по-груби колеги.

За завършек на тази ни кампания и прелюдие към следващата сме избрали две протопънк банди- Разкол и Летците. Мощен и завладяващ звук, социални текстове и здраво парти в средата на седмицата, за да вдъхнат сили на работническата класа, особено на мъжката част, която ще трябва да се потруди здраво на следващия ден за щастието на жените около нас.

Очакваме ви всяка вечер, за да преслушаме и оценим заедно пълната палитра на родната клубна сцена. Освен здравата музика нашите приятели ще предложат различни алкохолни и безалкохолни благини на промо цени, за едно наистина пълноценно размазване със качествена музика. Вратите отварят в 18:00, шоуто започва в 19:00 и продължава до 22:00, а купона ще приключи когато всички останем без сили.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото