DARK TRANQUILLITY обявяват нов албум

Шведските пионери на мелодичния дет метъл DARK TRANQUILITY ще издадат своя тринадесети студиен албум „Endtime Signals“ на 16 август чрез Century Media Records. Първият сингъл към албума – „The Last Imagination“ предлага поглед към дълбокото пътуване през екзистенциалната дълбочина, което  ще донесе „Endtime Signals“. Гледайте по-долу.
Endtime Signals“ не само е под номер 13, като албум на групата, но и техния десети съвместен с Century Media Records. Въз основа на успеха на предишни издания като „Atoma“ (2016), който се изкачи до номер 2 в шведските класации за албуми и „Moment“ (2020), който донесе на групата шведска награда Грами, групата е готова да достави наслада на феновете с новите си композиции. 

„Добре дошли отново в света на DARK TRANQUILITY“ – казва групата. „Измина известно време от „Moment“ и минахме доста път, за да се озовем там, където се намираме днес. Но тъй като можем да разкрием първия сингъл от предстоящия „Endtime Signals“, усещането е като за гордост, постижение и малко облекчение. ‘The Last Imagination’ демонстрира един от многото аспекти на това, което смятаме за най-разнообразния ни албум до момента.
 „Връщането към това, което фундаментално чувстваме, че е ядрото на DARK TRANQUILLITY, с частично нов състав, беше огромно изживяване. Даде ни възможност да преоценим и видим какво сме изградили и вълнуващата перспектива.“

Mikael Stanne – Vocals
Johan Reinholdz – Guitar
Martin Brändström – Electronics
Christian Jansson – Bass
Joakim Strandberg Nilsson – Drums

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото