DARK FUNERAL с нов уебсайт

DF-website

Кралете на Шведския блек метъл DARK FUNERAL най-накрая имат нов уеб сайт. Ето какво споделят:

„Мина доста време откакто имахме подходящ официален сайт, но това вече е в миналото. След няколко месеца сътрудничество сме развълнувани да открием нашия нов уебсайт на: www.darkfuneral.se!

Изградихме нашия нов уебсайт с мисъл за вас. Не само, че уебсайтът е оптимизиран за мобилни устройства, но показва цялата ни история и постижения в миналото, като е насочен директно към практичност за потребителите, позволявайки на нашите фенове лесно да намират информацията, която търсят и да взаимодействат с групата и другите фенове на Dark Funeral.

Стремим се непрекъснато да подобряваме и добавяме ново съдържание, така че непременно проверявайте уеб сайта за различни актуализации. Също така ви каним да се абонирате за нашия официален бюлетин чрез нашия уебсайт и да ни последвате в социалните медии според вашите предпочитания.

Надяваме се, че ще се насладите на свежия облик на нашия нов уебсайт и ще откриете, че този портал служи като ценен ресурс за вас. Благодарим на @oginodesign за упоритата работа и посвещение, за да направим нашия нов уеб сайт реалност./Dark Funeral.“

Официален DF мърчандайз.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото