DARK FUNERAL издават на 3-ти юни

dark funeral cover
Шест години чакане, които надявам се, не, истински вярвам, че са си заслужавали. Кралете на шведския Блек Mетъл DARK FUNERAL разкриха обложката на новия си албум и някои подробности за него. Той ще носи заглавие  “Where Shadows Forever Reign” и ще излезе на 3 юни чрез Century Media Records. Ето и прес релийза на Lord Ahriman:

„Уау, нима вече минаха шест години? Времето със сигурност лети бързо. Но знаете ли какво, ние сме тук! DARK FUNERAL се завърна! И в истинския дух на DARK FUNERAL, както толкова много пъти в миналото ние продължаваме да преминаваме всички музикални граници и да носим на Блек Метъла нови, свежи и мрачни измерения. Това е абсолютно нашият най-професионален, техничен, динамичен и епичен албум до сега. И сравнен с предишните албуми, всяка нова песен предлага уникален дух и идентичност, които са по-дълбоки от всякога. И независимо дали харесвате екстремен Блек Метъл или не, сигурен съм, че всеки фен на метъла ще намери песен в този албум, на която да се наслади напълно.

Всяка песен от новия албум е комбинирана в тотално съвършенство. Музиката, текстовете, музикантските умения, обложката и продукцията. Обложката беше направена от Necrolord (Kristian ‘Necrolord’ Wåhlin, който е художникът и на обложката на „The Secrets of the Black Arts“ – бел. моя), албумът беше записан в Dugout Studios с продуцент Daniel Bergstrand и студио инженер George Nerantzis. И не мога да не бъда доволен от приноса на всеки.

Както и да е, чувството да се върнеш с нова музика е фантастично. И нямам търпение да се насладите всички на нашата последна Сатанинска Симфония ‘Where Shadows Forever Reign’. Ще се видим много скоро някъде по пътя!“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото