Danny Worsnop ще си партнира с Earache Records

 Бившият вокалистdanny worsnop на ASKING ALEXANDRIA и настоящ на WE ARE HARLOT Danny Worsnop ще си партнира с Earache Records за издаването на дебютния му солов албум “The Prozac Sessions“. Дискът е продуциран от Jim Kaufman.

 Тук може да гледате видеото към песента I Got Bones, а на този адрес да видите видеоклипа към Out Without You. И двете парчета ще бъдат част от творбата.

Ето и какво споделя самият Danny в Instagram за песните в албума:

Създаването на тези песни беше като емоционална въртележка, но крайният резултат ме направи горд и никога не съм бил по-въодушевен за проект досега.

Писането на толкова дълбоки и лични текстове изкара много неща от мен, заравяни с годините. Това ми позволи да израстна като личност и да продължа напред без демоните, който дори не съм знаел, че имам. Оставям черните дни зад гърба си и съм напълно готов и развълнуван да ви заведа на приключение с мен.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото