Daniel Tompkins се завръща като вокалист в TESSERACT

Ashe O'Hara

Ashe O'Hara

Tesseract обявиха, че се разделят с вокалиста си Ashe O’Hara и на негово място се връща Daniel Tompkins, който напусна групата през 2011 година.

Официалното изявление на бандата във фейсбук:

Приятелски и в добри отношения се разделихме с Ashe, защото чисто креативно сме на „различни места“. Ashe притежава страхотен талант и ще продължи успешната си кариера, пожелаваме му всичко най-хубаво! Tesseract продължават напред – Daniel Tompkins отново се присъединява към бандата като постоянен член. Той ще бъде с нас още на следващия ни концерт – Sonisphere в Англия на 05.07.14 г. С нетърпение очакваме да започнем да композираме и запишем третия ни албум заедно с Daniel, което ще се случи по-късно тази година.

Ето какво споделя и Daniel Tompkins:

С огромно удоволствие обявявам завръщането си в TesseracT след раздялата им с Ashe, на който пожелавам всичко най-добро в бъдещите му начинания. За всички фенове на Skyharbor искам да поясня, че оставам фронтмен в групата и всички сме развълнувани от предстоящото излизане на втория ни албум по-късно през тази година. Бъдещето и на двете групи изглежда страхотно, нямам търпение да се видим с всички фенове на концертите.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото