DAMNATION ANGELS се разделиха с вокалиста си

Готова съм да се обзаложа, че познавате PelleK повече като самостоятелен артист, отколкото като вокалист на британската пауър банда Damnation Angels. Невъзможно е да се пропуснат метъл кавърите, които певецът прави на най-различни популярни песни. И все пак до съвсем скоро той се изявяваше зад микрофона на DA – до вчера, за да бъдем по-точни.

След пет години съвместна работа и два повече от страхотни албума, последният от които (The Valiant Fire) излезе съвсем скоро, Damnation Angels решиха да се разделят с PelleK под предлог, че стремглавото развитие на групата е несъвместимо с все по-заетата програма на вече бившия им солист. Затова Will и John Graney са принудени да си намерят ново другарче в игрите чрез кастинг по интернет.
Ако се интересувате, можете да си свалите инструментали и текстове от тук. Единственото, което трябва да направите, е да се запишете и да изпратите клипа до дуото. Кой знае, може би ще успеете да го направите трио!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото