CYNIC ще изпълнят целия Focus на два специални концерта

Иконичните CYNIC ще отпразнуват 30-ата годишнина от техния основополагащ дебютен албум „Focus“, като го изпълнят изцяло на две много специални събития на живо през 2023 г. В допълнение, CYNIC ще отдадат почит на покойните членове Sean Reinert и Sean Malone, като това са първите изяви на живо на бандата след смъртта на музикантите. В близко бъдеще ще бъдат обявени още юбилейни и възпоменателни концерти. CYNIC ще се появят за първи път на круиза 70 000 Tons Of Metal, който отплава от Маями, Флорида на 30 януари до 3 февруари. По-късно през годината CYNIC ще участват на прочутия фестивал ProgPower USA на 6 септември в Атланта, Джорджия.
Съставът на групата и за двете концерти ще включва Paul Masvidal-вокали и китари, Max Phelps (EXIST, DEATH TO ALL) – китари и вокали, Brandon Giffin (THE FACELESS, THE ZENITH PASSAGE) на бас и Matt Lynch  (NOVA COLLECTIVE, INTRONAUT) на барабани и перкусии.  Lynch  свири на барабани със CYNIC от 2015 г. и се появи в последния дългосвирещ албум на групата „Ascension Codes“, както и в сингъла „Humanoid“ от 2018 г. Phelps, който също участва в „Ascension Codes“ и Giffin преди това бяха на турне със CYNIC  в подкрепа на EP-то „Carbon-Based Anatomy“ и албума „Kindly Bent To Free Us“.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото