CUPOLA с нов албум през ноември

Чакането на феновете е към своя край – вторият студиен албум на CUPOLA ще излезе официално на 12 ноември. „Pandemonium“ ще бъде представен на специално парти в софийския клуб The Black Lodge, а няколко дни след това започва и турне с концерти в няколко български града, за което скоро ще ви информираме допълнително.

Готова е и обложката към диска, която е резултат от съвместната работа на Георги Митков, Никола Петрас (Ouroboros Creative) и Марин Банков (4140 Photography).

Албумът включва осем парчета и интро, като за свободно слушане към момента е достъпен сингълът Legacy of the Faceless God“, който можете да прослушате от тук Песните са записани в Urban House Studio в София, а мастърингът е дело на George Nerantzis от Dugout Productions в Упсала, Швеция, където своите албуми са подготвяли гиганти като In Flames, Behemoth, Dimmu Borgir, Dark Funeral и други.

Ето и имената на всички песни от „Pandemonium“CUPOLA

1. Intro
2. Legacy of the Faceless God
3. Day of Bereavement
4. Open the Gates
5. Pallid Shades
6. The Epilogue
7. Overwhelming Me
8. Throne of Silence
9. … as Eons Fade

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото