Две HALLOWEEN партита в The Black Lodge тази седмица

halloween2Два купона в бар The Black Lodge:

В четвъртък, 29 октомври, 2 дена преди Хелоуин, в „The Black Lodge” ще измайсторим поредната тематична вечер, този път посветена на гореспоменатия празник. Множество групи имат песни свързани директно с тази дата, а още повече групи имат парчета, свързани с призраци, вещици и какви ли още не други чудати същества. Именно на това ще наблегнем на 29 октомври. Ще чуете групи като Helloween (разбира се), Cradle Of Filth, King Diamond, Type O Negative, Cauldron, Testament и много други. Разнообразието е гарантирано, за да се подготвите подобаващо за празненството след два дена или просто да се насладите на хубава музика! Началото е в 21:00, вход свободен и традиционната томбола в полунощ!

На 31 октомвривечерта на HALLOWEEN. Както винаги, и този път няма да изневерим на стила си и ще организираме най-метълското, най-мрачното и най-вампирското парти за Самхейн. Специалната „аранжировка” на бара и мрачният звук на нашия плейлист ще осигурят незабравимо изживяване на всеки метъл фен. Разбира се, ще има и награди за тези, които са докарали външния си вид в тон с празника – за най-добър мъжки и най-добър дамски костюми. Начален час: 21:00.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото