CRIMFALL обявяват края на групата

Току-що финландците от CRIMFALL публикуваха изявление във Фейсбук профила си, с което обявяват края на групата. Ето и изявлението:

Това е нашето последно „сбогом“.

Щом си давал всичко за групата в продължение на 12 години, то е повече от трудно да го оставиш зад гърба си. Да оставиш това семейство и проект, за което си жертвал огромни количества енергия, време и пари. Но в своята тъга е крайно време да обявим края.

Стана невъзможно да продължим без упорити партньори, посветени на продължителната и упорита работа по CRIMFALL. Нека сме честни,„Amain“ беше финансово бедствие както за групата, така и за нашия звукозаписен лейбъл. Продажбите на албума бяха невероятно ниски и дори броят на стриймовете беше далеч от очакванията. Имахме двама агенти за резервации за концерти, с които работихме, но все пак имахме по-малко концерти от всякога, за да подкрепим албума.

Трябва да е имало много неща, които е можело да направим по различен начин през тези години, но никога не сме правили компромиси и винаги давахме всичко на групата.За съжаление в днешно време това не е достатъчно и ние сме изправени пред ситуация, в която просто нямаме нито ресурси и пари, нито подкрепа, за да издадем албума (който вече е написан) в качеството, които изисква. Нека „Amain“ да бъде нашият последен албум от това, което трябва да си спомним и да съдим. Нека да бъде нашата обща памет, която споделяхме с вас на концерти и във вашите звукови системи. Помнете ни с добро.

Дори и този път да свършва, ние всички ще продължим да създаваме и да участваме в различни проекти. Музиката винаги е била искра за нас, която запалва и продължава да храни пламъка със страст и всеотдайност, нещо, което никой не може да ни отнеме.

Бихме искали да благодарим на всеки един от онези доброволци, които ни подкрепиха в студиото, създаването на медиини материали, обиколки и концерти. Вие сте прекалено многобройни, за да благодарим индивидуално, но вие знаете кои сте и имате нашата вечна благодарност.

Тези последни думи са посветени на нашите фенове, които са купили нашите записи и са посетили нашите концерти.Без вас това пътуване би било кратко и самотно. Вие отдадохте част от своето посвещение и любов към нас, за да го носим завинаги в сърцата си и за това ние ви благодарим.

“What was sent forth must now return home
All paths will close, all bridges burn to stone”

CRIMFALL бяха създадени през 2007 година. За цялата си кариера имат издадени три дългосвирещи албума, два демо диска и един сингъл.

595556B9-crimfall-reveal-amain-album-details-the-last-of-stands-track-streaming-image

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото