CORECOM и THE FLYING DETACHMENT на Пост-културната сцена

corecom t fl detach post culturna scena09.10.2015 г.
Време е да навлезем в дълбините на клубния сезон и да дадем явен отпор на статуквото. Музикалната селекция доставя пред нашите двери две банди – готови да ни разтърсят вътрешно, и да оставят отпечатък върху пловдивската сцена.

Всеизвестен факт е, че част от екипа на пост-културната сцена, както и доста посткултуралисти в града ни, са фенове на Stoner rock-a, затова целенасочено и плавно ще ви отваряме хоризонта – с по едно събитие на месец, свързано с тази музика.

Избрали сме представители на софийската сцена, които всъщност са на мини турне и имат инакомислието да станат част от пост-културната сцена.

Накратко – какво е стоунър рок? Няма да се занимаваме да даваме обективирано определение, нека боравим с усещания, защото това е музика доминирана от трептенето на звуковите вълни, а не дефинирана в ежедневието.

Затваряш очи – ти си напълно сам, задвижват се първите тонове, всеки един от тях се превръща във врата към пустинен свят. Озовават те там – Те със своя ритъм и мелодия. Започваш да търсиш, да бродиш и съзерцаваш. Моментно се отпускаш, отдаваш се на ленив нихилизъм, докато наборът от наситени звуци не изпълни пустинния небосвод с хиляди ярки залези, екоти на птици и тежък машинен тътен. Пост- апокалиптична картина се рисува. „Лудия Макс“ говори ли ти нещо?

The Flying Detachment
Corecom 

Пост-културен пост-апокалипсис.

Добре дошли!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото