COOL DEN с нов сингъл и албум

От 13 май в онлайн пространството вече е най-новото видео на група Cool Den “Топъл свят”. Сингълът е част от третия студиен албум на бандата, озаглавен “Фар и Факла”. Албумът ще излезе на 1 юни във всички стрийминг платформи /Spotify, YouTube, i-Tunes и др./, а официалното му представяне ще се състои на 8 юни, от 20:00 часа на Stroeja Open Air.

С “Топъл свят” Cool Den втвърдяват звука си с характерно звучене подобно на групата Rage Against the Machine, смесено с отличителния стил на групата. Текстът отново е повлиян от важни социални теми и хвърля поглед върху последните събития от световната сцена.

“С песента искаме да кажем, че напрежението в умовете ни по свой начин “стопля” света. Чувства като гняв и омраза нажежават и поляризират човешки общества и създават съвършена почва за виреенето на фанатизъм. Диалогът, свободата на словото, свободния нрав и човешки дух изчезват. Климатът естествено следва огъня в човешките очи и “светът се стопля”.

Видеото на “Топъл свят” е заснето и режисирано от Наталия Сидоренко, Георги Георгиев и Никола Симеонов, фронтмен и текстописец в Cool Den. В клипа участват Борис Вангелов, Цветелина Стоянова, Нона Терзиева. Звукозаписът, микс и мастър е дело на Стоян Бозов, Creative Labs Studio.

Повече информация може да откриете на Facebook страницата на COOL DEN и в канала в YouTube. А от съвсем скоро можете да намерите и албумите на групата в Aldoo.com

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото