COOL DEN с нов видеоклип

От 1-и март в онлайн пространството вече е най-новото видео на група Cool Den към песента „Време е“. Сингълът ще бъде част и от предстоящия трети албум на бандата, който ще излезе по-късно през годината. „Време е“ и останалите песни на бандата ще могат да бъдат чуто на живо на големия концерт на Cool Den и Керана и космонавтите на 8 март в клуб Mixtape 5.

Баладата „Време е“ следва рок, фънк и поп звученето на групата, а текстът отново залага на важни социални теми. „Идеята на песента е да насочим погледа на хората към позитивното. Въпреки че на пръв поглед светът изглежда все по-мрачен, песента ни споделя възгледа за „вътрешната светлина“. Когато се фокусираме върху доброто, можем да отидем извън апатията и ниските вибрации. „Време е“ е своеобразен химн за алтруизма и силата на добротата, скрита в най-малките и прозаични аспекти на живота“, споделят от групата.

Видеото на „Време е“ е заснето в Бургас и София от Наталия Сидоренко и Георги Георгиев. В клипа участват артистите от PYROMANIACS, които са главни герои в клипа, демонстрирайки огненото си въртене на пой, стаф, ветрила и др. Специално участие има и дядото на Теодор от Cool Den – Тодор Чирпанлиев. Звукозаписът и миксът на парчето е на Стоян Бозов, Creative Labs Studio.

Видеоклипът е осъществен с финансовата подкрепа на Национален фонд Култура.
Повече информация може да откриете на Facebook страницата на COOL DEN и в канала в YouTube


 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото