COLDPLAY издадоха още две песни

Coldplay untitledCOLDPLAY издадоха още две песни, Daddy и Champion Of The World, от предстоящия албум Everyday Life, който излиза този петък.

Daddy е придружен от зашеметяващо анимирано видео, създадено от Aardman Animations. Филмът, режисиран от Åsa Lucander предлага атмосферно пътешествие през фрагментиран спомен на едно момиче за баща й. Използвани са живи марионетки, дигитално оцветени сетове и 2D анимация, за да се създаде палитра от стилове. Можете да видите видеото ТУК.

Lucander казва: Знаех, че още когато получих възможността да се включа в този проект, той ще бъде много специален. Само след няколко минути слушане на Daddy тракът ми проговори по начин, по който историите и визуалните картини започнаха да танцуват пред мен. И когато това се случва, знаеш, че правиш нещо наистина специално. Имам склонност да се привързвам към емоционални истории и това със сигурност беше една, която исках да разкажа”.

Към кредитите на другата песен, Champion Of The World, са включени авторите на песента на Owl JohnLos Angeles Be Kind“: включително Scott Hutchison oт Frightened Rabbit. Лирик видео към трака е налично тук.

Chris Martin казва: „Scott имаше песен, наречена Los Angeles Be Kind, която обожавам. Когато я чух за първи път, си помислих, че нещата ще се случат по един начин, но се случиха по друг. Champion Of The World е песента, която дойде при следване на другия път и затова Scott е единият автор на тази песен. Също така днес е рожденият му ден. Така че, Честит рожден ден, Scott. Благодаря ти за красивата музика, където и да си”.

В петък Coldplay ще отбележат издаването на Everyday Life с две ексклузивни представления на живо от Йордания. Coldplay: Everyday Life – Live in Jordan ще се проведе в Аман, Йордания и ще отрази двете половини на 52-минутния двоен албум: Sunrise и Sunset. Концертът Sunrise ще започне в 4am GMT, като концертът Sunset ще последва в 2pm GMT. Концертите ще могат да бъдат гледани на живо тук: https://youtu.be/0wysCoAm2Yo.

За повече информация посетете Coldplay.com.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото