COLDPLAY пуснаха видео към “Adventure Of A Lifetime“

Coldplay-2014Днес COLDPLAY качиха във Facebook страницата си новото видео към “Adventure Of A Lifetime”, първия официален сингъл от предстоящия им албумA Head Full Of Dreams.

Видеото към парчето може да видите ТУК.

Режисирано от Mat Whitecross, анимираното филмче се появява в главата на Chris Martin след като се натъква на артиста Andy Serkis (Lord Of The Rings, King Kong)  в самолет, и двамата решават да работят заедно. Видеото е резултат от половин година работа, започвайки от заснемането на групата в специални костюми, засичащи движенията им. След това аниматорите от Mathematic, заедно с експертите от Imaginarium превръщат кадрите на музикантите в 3D свирещи маймуни.

Албумът “A Head Full Of Dreams”, който ще излезе на 4 декември, следва успешния запис от 2014 “Ghost Stories”, шестия за групата и поредния успешен в целия свят. Всеки, който предварително поръча албума в iTunes, ще получи незабавно сингъла  Adventure Of A Lifetime и другата нова песен, Everglow”, която направи своята премиера в четвъртък на Beats One.

Билетите за европейските дати от турнето на Coldplay вече са в продажба, а тези за концертите в Латинска Америка ще са достъпни следващата седмица.

Албумът “A Head Full Of Dreams” на Coldplay ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. В iTunes той може да бъде  предварително поръчан на следния адрес: „A Head Full Of Dreams“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото