CITIZEN ERASED – No Golden Begs (2016)

CITIZEN ERASED - No Golden Begs (2016) Малко повече от година след като слушах дебютното EP на CITIZEN ERASED, си пускам и първия им дългосвирещ албум. Изпълнен съм с любопитство относно колко са се развили и пътя по който са поели.

 “No Golden Begs“ не е типичното нещо, което чуваме в последно време от повечето български банди. Освен традиционния пост-хардкор, който момчетата свирят, в творбата можем да чуем електроника, пиано, орган, цигулка и арфа и малко рапкор на моменти. Вокалните задължения биват изпълнявани главно от двамата китаристи на групата, но на моменти се включват басиста и барабаниста.

 За тази една година, CITIZEN ERASED изнесоха редица концерти из страната и няколко извън нея. Успяха да запишат и издадат (след два дни) първия си дългосвирещ албум. За този кратък период от време момчетата са се развили доста. Положили са огромни усилия, еволюирали са, израстнали са като музиканти и резултатът е на лице.

 Изданието определено ще се хареса на вече заформилата се фен-база на младата банда, а на тези от вас, които не са ги слушали досега, но харесват very sad post-hardcore жанра, силно препоръчвам да чуете албума.

 За втори път момчетата предлагат творба в която има по нещо за всеки – леки и мелодични моменти редуващи се с по-тежки такива. Както първото им EP, така и това издание е творба за всички любовчии и романтици – хора потопили се в любовта и всичко, което тя носи и оставя след себе си.

Оценка: 8/10

CITIZEN ERASED 2k16

 “No Golden Begs“ излиза официално на 22 април. Албумът е записан, миксиран и мастериран в MIG 7 Studio и е продуциран както от PhyX, така и от самата банда.

Списък с песни:
01. Snow In March
02. Medicine
03. Walls
04. Empty
05. Barbie Syndrome
06. As Above, So Below
07. Interlude
08. Angels
09. Messy
10. Crimson
11. Save You

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото