Chuprene Open Air с конкурс за млади таланти

Фестивалът Chuprene Open Air и група SEVI обявяват конкурс за млади таланти. Организаторите на конкурса вярват, че именно в младите е надеждата рокът да остане жив.

Групата победител ще спечели запис на своето авторско парче в звукозаписното студиото на Sevi и професионално заснемане на видеоклип към парчето. Желаещите да участват може да го направят до 25 май. Условията за участие са на имейл contestrock32@gmail.com  участниците да изпратят:

  • кратко представяне на групата
  • снимки
  • запис на авторско парче, с което групата участва

Финалистите ще бъдат избрани от специално жури, в което участват както Sevi, така и екипът на C.O.A., музикални специалисти и естествено публиката. Първите три класирани групи ще се състезават на истински metal battle на първата фестивална вечер за голямата награда!

Организаторите желаят успех на всички!

Тази година ще се проведе петото издание на Chuprene Open Air на 5, 6, 7 септември в село Чупрене, до Белоградчишките скали. 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото