Chrysta Bell by David Lych8 ноември 2019 (петък вечер) – 21:00 ч. – клуб *Mixtape 5* (Голяма зала), бул. „България“ 1, подлез „Галерия“

Надали има човек, присъствал на концерта на Криста Бел в София преди две години, който да не се развълнува от новината, че… да, „музата на режисьора Дейвид Линч“, известна още като „специален агент Тами Престън“ в третия сезон на „Туин Пийкс“, идва отново у нас. Датата е 8 ноември (петък вечер), а мястото този път е Голямата зала на клуб *Mixtape 5*. Главните заподозрени в това чудесно дело сме същите като през 2017г., то се знае – радиофестивалът „Аларма Пънк Джаз“ на БНР (заедно със Sluchka и EpayGo).

Концертът е част от есенно-зимното европейско турне на Криста Бел “Time Never Dies” с песни от актуалния й албум “Feels Like Love”, който излезе в началото на април тази година. Разбира се, в програмата ще чуем и песни от предишния “We Dissolve”, както и по-ранни – от двата й съвместни албума с Дейвид Линч. А софийската дата е единствена за Балканите, ако не броим Атина.

Заедно с Криста Бел ще видим и чуем на сцената още Кристофър Смарт (басист и съавтор на песните от “We Dissolve” и “Feels Like Love”), барабаниста Джейсън Олтман, когото също познаваме от 2017, и – за първи път в България – Джон Санчес (китари).

Първите “early bird” билети на специална символична цена от 20 лв са само трийсет на брой и вече се намират онлайн в EpayGo, генерален спонсор на „Аларма Пънк Джаз“, както и на касите на EasyPay в цялата страна. https://epaygo.bg/2929004493

 

Събитието във FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/851680435202838

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

https://www.facebook.com/alarmafest

https://www.facebook.com/chrysta.bell.official

https://chrystabell.com

http://bnr.bg