Chris Corner идва в София с проекта IAMX

Един от основателите на Sneaker Pimps Chris Corner ще гостува в София със соловия си проект IAMX, по покана на Loud Concerts. Концертът ще се проведе на 16 март в клуб Joy Station.

Шестият студиен албум на IAMX, озаглавен „Metanoia“, излезе през октомври миналата година, а концертът в столицата ни е част от турнето в негова подкрепа – Metanoia Tour.

Corner основава проекта през 2004 в Лондон, с идеята да се фокусира върху експериментирането и визуалното изкуство. Звученето на IAMX варира в много стилове като електроник рок, инди, денс, трип хоп и други. Емблематичен за звученето е широкия гласов диапазон на Corner и личния му стил в програмирането и писането на музика.

Билети в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly. Цената е 30лв, а в деня на концерта, както и на място, цената ще бъде 40лв.

iamx sofia 2016

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото