CHILDREN OF BODOM ще отбележат 20-годишнината на “Something Wild“

 Финландските мелодет ветерани CHILDREN OF BODOM планират да отбележат 20-годишнината на дебютния си студиен албум “Something Wild“. Творбата е записана в Astia Studios в периода юли-август ’97 и е издадена на 28 април 1998 г. Какво точно сподели Alexi Laiho в интервю с OC Weekly, може да прочетете по-долу.

 Все още не знам дали ще свирим целия албум или голяма част от редките песни, които никога не изпълняваме на живо. Може би ще изпълним и сетлист, включващ само песни от първите ни два албума. Ще бъде странно, ще бъде готино, но феновете ще го харесат. Смятам вместо да изсвирим целия албум, да направим най-редките и мрачни песни.

 Напомняме Ви, че в началото на тази година, бе обявено, че новият им китарист е Daniel Freyberg, идващ от вече разпадналите се NORTHER.

 До момента CHILDREN OF BODOM имат две гостувания у нас. Първото се състоя на 19 април 2011-а, когато свириха в столичната зала “Универсиада“ заедно с ENSIFERUM и MACHINAE SUPREMACY. Второто, и засега последно, бе на 13 ноември 2013-а в същата зала. Подгряващи тогава бяха колегите им от DECAPITATED и MEDEIA.

 Актуалният албум на CHILDREN OF BODOMI Worship Chaos“ излезе на пазара на 2 октомври 2015г. Нашето ревю на творбата може да прочетете тук.

Children_Of_Bodom_53

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото