CAVALERA CONSPIRACY издават новия си албум през есента

 Братята Cavalera обявиха наскоро, че ще издадат четвъртия си студиен албум на 17 ноември чрез лейбъла Napalm Records. Бандата разкри, че предстоящата творба ще носи името „Psychosis“ и е продуцирана от дългогодишния им приятел Arthur Rizk. Max Cavalera споделя:

Албумът е най-сетне готов! Той бе продуциран от Arthur Rizk, който е стар приятел и невероятен ъндърграунд продуцент. Няма съмнение, че е свършил страхотна работа. Цялата творба се състои от девет парчета, в едно от които участва Justin Broadrick от GODFLESH. Албумът е абсолютна трашърия! Мастерирахме го преди няколко дни заедно с  Joel Grind от TOXIC HOLOCAUST и резултатът звучи убийствено добре. Доста фенове ще се изненадат, според мен. Дори мисля, че това ще се окаже най-добрия албум, писан някога от нас, братята Cavalera. Той притежава същата енергия и интензивност, които се усещат в „Beneath The Remains“ и „Arise“ на SEPULTURA – затова смятам, че ще се хареса на много хора.

Cavalera Conspiracy

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото