CARCASS с нов материал

Петък, ден за нова музика. CARCASS правят премиера на отварящото парче от новото им ЕР “Despicable”, което се очаква да излезе на 30 октомври чрез Nuclear Blast . “The Living Dead At The Manchester Morgue“ можете да чуете по-долу.
Бандата планираше да издаде своя седми студиен албум
“Torn Arteries” на 7 август, но тези намерения бяха осуетени от световната пандемия. 

 

 

 1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 3 години)

  Мамка му и шибан вирус.Така бях се настроил със скалпели и ушни миди за новият им удар….А сега…..То е ясно,че и EP-то ще си го взема,но си искам и пълнокръвният им албум….Любима група,родоначалниците в GORE МЕТАСТАЗИТЕ В НАШАТА МУЗИКА.Група която промени стилът си без да губи идентичност….За фенове преживели доста….Идва ми да си пусна техен албум и да изкъртя вселената чрез моят величествен фалос….body bag….stroke…

 2. #2 написан от zloba1 (преди 3 години)

  шибай след 91…. че преди това може да те набучат, да ти направят аутопсия и да те изсушат в чушкопека … колкото и да ти е величествен кола, дето го галиш и наричаш фалос :)))))))

  Здравей Миро666/набор 1975? 🙂 Радвам се, че не съм единствения фен на първите издания на CARCASS:)

 3. #3 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 3 години)

  Ех набор 78 съм.И да фен съм на първите издания,които са пропити с кръв,лимфа,личинки по плътта…..плазма….Но и късният им период където вече и мелодията е застъпена ме кефи….Знам ли дали е от възрастта ми или от колекционерската ми страст,но знам едно,че има групи като тях,които дори празен диск да издадат ще ми хареса…А и боготворя HEARTWORK въпреки,че този албум е преломен за тях.А относно първите им удари….пред тях само на колене….РОДОНАЧАЛНИЦИ СА С ТЯХ….В тия машини всеки фен може да открие нещо за себе си,което така ще го захапе за веселите тестикулни торбички,че дори развратна порно дива не ще успее да ги освободи от тази захапка….Препоръчвам ги за слушане….преживяване….дишане….усещане….СВЕТОУСЕЩАНЕ….НАЧИН НА СЪЩЕСТВУВАНЕ….ДО КРЪВОИЗЛИВ….

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото