C4 и ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ДЕН ще подгряват DOG EAT DOG

Ето какво ни съобщават организаторите то HCSpirit:

„Чакането свърши, ясни са подгряващите банди за концерта на Dog Eat Dog на 13-и октомври. Това са C4 и Всеки Следващ Ден.

C4 стартира през 2004-та година, като страничен проект на членове от групите Last Hope, Switchstance и ТВУ. Името им се чу особено силно покрай сплита с последните две. В последствие, от страничен проект, С4 се превърна в активна група.

Всеки Следващ Ден е също проект на хора от други популярни местни банди, но за сметка на това този състав е съвсем нов и ще направи първо излизане на сцена. Малко след като изкараха първото си парче, те вече имаха покани за участия дори и в чужбина, но ето че дебютът им ще бъде направен подобаващо през октомври.

Напомняме, че билети на промо цена от 25 лева ще се продават до 15-и септември, а след това цената им ще е 30 лева до деня на концерта. На място цената им ще е 35 лева. Можеш да се сдобиеш с такъв от всички каси на Ticketstream в страната.

Остава вероятността евентуално да се включи и още една банда до няколко дни.“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото