BURNING WITCHES -специален гост на PRIMAL FEAR в София

Швейцарската пауър метъл банда BURNING WITCHES ще е специален гост на турнето METAL COMMANDO OVER EUROPE, което ще премине и през България на 22.09.2021г.

Както наскоро обявихме, поради все още усложнената епидемиологична обстановка, турнето на PRIMAL FEAR трябваше да бъде отложено за края на 2021-ва и началото на 2022-ра година. За съжаление новите дати се припокриват с други ангажименти на първоначално обявената гост банда – Freedom Call и това наложи тяхното отпадане от турнето.

Laura, Jay, Larissa, Lala и Romana или BURNING WITCHES ще излязат на сцената на клуб Music Jam на 22-ри септември точно преди немските орли PRIMAL FEAR да взривят българската публика.

Билети на цени от 50лв и 70лв могат да бъдат закупени онлайн на www.bilet.bg , както и от касата на клуба в деня на концерта

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото