BETRAYING THE MARTYRS по случай 5 години бар The Black Lodge

BGTSC има удоволствието да обяви официално концерта на BETRAYING THE MARTYRS. Парижките екстремисти ще забият на 8 ноември в столичния клуб 8 Ball. Събитието е по случай петата годишнина от отварянето на столичния бар The Black Lodge и съвпада с източноевропейското турне на бандата.  Към празника на емблематичният столичен бар се присъединяват и  родните любимци This Burning Day, като може да очаквате обявяването на още участници.
Французите BETRAYING THE MARTYRS са сочени като една от най-бързо развиващите се банди, сравнявани в последно време с групи като Bring Me The Horizon, Asking Alexandria и Parkway Drive. Стилът им е смесица от различни подстилове на екстремния метъл като определено доминира наличието на deathcore и metalcore, умело примесени с елементи на Progressive and Symphonic Metal.
Билетите за концерта са в продажба от днес, ексклузивно в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, бар The Black Lodge,  магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg
Пропуските се продават на  цена от 25 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място на входа на клуб 8 Ball, цената им ще е 35 лв.
Предстои оповестяването на още групи и подробности!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото