BULLET FOR MY VALENTINE може да издадат ново EP тази година

 В скорошно интервю за списанието Kerrang!, Matt Tuck сподели, че BULLET FOR MY VALENTINE може да издадат ново EP по-късно тази година. Какво точно каза той, може да прочетете по-долу.

Откъм музика, планираме тази година да направим нещо специално. Все още не е потвъредно, но сме си говорили да издадем EP с 5 песни, за да го подарим на феновете. Просто искаме да се случва нещо измежду албумите. Музиката се промени и начина по който хората я слушат също. Ти трябва да се адаптираш към това, за да има какво да даваш на феновете си. Все още всичко е на ниво разговори, но ако успеем да намерим време, за да го направим, ще звучи много добре и ще го издадем по-късно тази година.

 Актуалният им албум ‘Venom“ излезе на 14 август чрез RCA Records. Творбата беше първата за групата след напускането на басиста Jason James и присъединяването на Jamie Mathias.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото