Bruce Dickinson вече е излекуван напълно; IRON MAIDEN подготвят нов албум

Както беше казано тук, фронтменът на IRON MAIDEN Bruce Dickinson беше диагностиран с рак на задната част на езика си и му се налагаше да бъде подложен на седемседмичен курс на лечение с химиотерапия и радиолъчение. Вокалистът вече е излекуван и се чувства страхотно. Ето какво казва той:

Искам да благодаря на лекарите, които се погрижиха за мен последните месеци и за това, че свършиха страхотна работа. Благодарение на тях, аз съм вече в отлична форма и мога вече да продължа работата си с IRON MAIDEN. Благодаря на всички за милите пожелания, позитивните мисли и искрено благодаря за подкрепата на феновете по цял свят. Нямам търпение да се върна в студиото.

Мениджърът на IRON MAIDEN Rod Smallwood добавя:

Всички сме много доволни от резултатите на лечението на Bruce. Искам да благодаря на всички фенове за търпението и подкрепата, която показаха в този труден момент на бандата. Знаем, че той вече е в отлична форма, но е решено, че групата няма да прави турнета до края на годината. Вместо това, ще работим над нов албум. Все още не може да се разкрият подробности около него, но със сигурност ще излезе тази година.

В други новини, членове на групата били видяни в Париж с продуцента Kevin Shirley, за който се смята, че се е заел с новия албум.

brucedickinsoncancer_638

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото