Гръцките дуумаджии BROTHERHOOD OF SLEEP за първи път в България

Стоунър/дуум триото от Гърция – Brotherhood Of Sleep стартира първото си европейско турне с концерт в София на 19 август по покана на уебзина Rawk’n’Roll.

Лятото е време за купони на открито. Следвайки тази максима, Rawk’n’Roll са се свързали с пространството за изкуство Art Space (в градинката на Кравай пред НДК), където ще се състои първият им летен концерт.

За начална точка на първото си европейско турне, гръцката инструментална група Brotherhood Of Sleep е избрала София. Концертът им на 19 август, организиран от Rawk’n’Roll, ще бъде подкрепен от родните стоунъри Center. С шумните рифове и тежките китарни мелодии на двете групи, вечерта на 19 август се очертава наистина гореща!

Подробности за билетите и провеждането на концерта се очакват до края на седмицата.

За групите:

Brotherhood Of Sleep

Brotherhood Of Sleep са от породата банди, прегърнали тежките рифове, ниско настроените китари, фъза и наследството на групи като Black Sabbath, Pentagram и Kyuss. Трима души, които дълбаят недрата на рока с бавни китарни мелодии, разкъсвани от мощни рифове и тектоничен ритъм. Инструментален дуум с традиционно звучене. След два албума и концерти с имена като Karma To Burn, My Sleeping Karma, 1000mods, сега Brotherhood Of Sleep тръгват на първото си европейско турне, а първият концерт от обиколката им е в софийския Art Space. Да си дойдем на „дуумата“!

Center

Center – Не са много групите в България, които за две години от създаването си, са постигнали толкова като четиримата юнаци от столичната група: първо място в конкурса Jack Daniel’s Battle Of The Bands; излизане на Spirit Of Burgas 2011; съвместни концерти с няколко чужди групи и участие на първия голям концерт на уебзина Rawk’n’Roll, заедно със Smallman и Vrani Volosa. В момента Center приключват работата по първия си албум в студиото на софийските метъл лидери Odd Crew. Това издание ще е с пионерско значение за страната ни, тъй като ще бъде първият стоунър рок албум с щампа „произведено в България”. Center са сила, с която тепърва ще се съобразяват!

  1. #1 написан от MadHamish (преди 7 години)

    Благодарим!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото