Броени часове до SOFIA ROCKS 2014; и 30STM са вече в София

След като ви съобщихме, че пет от групите, които очакваме да се качат на сцената на Sofia Rocks, са се приземили в София, ред беше и на 30 Seconds To Mars да се разпишат. Организаторите споделиха пресни снимки от пристигането на Джаред Лето и компания в София непосредствено след концерта на групата в Букурещ.

За улеснение публикуваме и отговорите на най-често задаваните въпроси към организаторите на фестивала:

Ще мога ли да си купя билет и на място?
Да, касата ще се намира близо до входа (в касата на зала Фестивална). Цените на билетите ще се запазят същите. Front of stage билетите са на привършване, така че се снабдете още днес от OMV, Пикадили, Техномаркет, Технополис, На Тъмно.

Как да стигна до ст. Академик от Централна гара?
От Централна гара взимате автобус 305 или 413, които спират на гара Подуене. После слизате там, пресичате голямото кръстовище с релсите на трамваите и отивате от другата страна. Там има спирка на автбоус 72, който спира точно на стадион Академик.

Имам билет за вход 1, а приятелите ми за вход 2. Можем ли да влезем заедно?
Заради многото подобни въпроси, решихме да променим входната система и всички ще могат да влизат заедно от централния вход на стадион Академик, който ще се намира от страната на зала Фестивална. Същото ще важи и за зона Front of Stage!

Мога ли да вляза по-късно през деня? Затварят ли се вратите?
Всеки може да влезе по всяко време на деня, но имайте предвид, че излизането не е разрешено по всяко време. Ако желаете да излезете от територията на стадиона, ще трябва да попитате охраната на входовете при какви условия може да стане това.

Мога ли да вляза с храна и напитки?
Не. На масови мероприятия е забранено внасянето на храни и напитки. На стадиона ще има всякаква храна и напитки.

Има ли седящи места?
Ще има зони за релакс, но трибуните на стадиона са затворени. Ще се използва само терена.

С какъв фотоапарат ще ме допуснат?
С апарат тип сапунерка или по-висок клас, но не и фотоапарати със сменяем обектив.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото