BONFIRE с нова песен и видеоклип

Германските хеви метъл ветерани BONFIRE пуснаха видеоклип към песента “Love Don’t Lie”, който може да гледате по-долу. Видеопродукцията е създадена от Levi. Парчето е част от предстоящия албум на бандата „Roots“, който трябва да е на пазара на 26-и февруари под крилото на AFM Records и може да бъде поръчан тук. Материалът е записан, смесен и мастериран от Tom Müller във Flatliners Studios. Продуцент на албума е китаристът и основател на групата Hans Ziller.

Историята на “Love Don’t Lie” датира още от 2008 г., когато композицията е написана за пиесата „The Räuber“, съвместна продукция на групата и Theater Ingolstadt – това е най-успешното им театрално сътрудничество, като пиесата се играе 3 сезона, 55 разпродадени представления и над 50 000 зрители. Новата версия на парчето включва дует между вокалиста Alexx Stahl и Lydia Panè, съпруга на китариста на бандата Frank Panè.

Списък с песни:

CD1
„Starin’ Eyes“
„American Nights“
„Let Me Be Your Water“
„Price Of Lovin’ You“
„Comin’ Home“
„Ready 4 Reaction“
„Give It A Try“
„Sleeping All Alone“
„Who’s Foolin’ Who“
„Why Is It Never Enough“
„Fantasy“

CD2
„When An Old Man Cries“
„Love Don’t Lie“
„Lonely Nights“
„Under Blue Skies“
„You Make Me Feel“
„No More“
„The Devil Made Me Do It“
„Without You“
„Your Love Is Heaven To Me“
„Piece Of My Heart“
„Youngbloods“
„Our Hearts Don’t Feel The Same“
„Wolfmen“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото