BON JOVI проговориха български

От няколко дни насам навсякъде се говори за наскоро обявения концерт на групата в България на 14 май 2013г.

Дори информацията вече да е потвърдена и от българска страна, Bon Jovi не пропуснаха да отбележат новата си концертна дата и на официалната си фейсбук страница. И то не как да е, а на чист български език! :

България, готови ли сте? Ние сме Бон Джови и идваме при вас за първи път! Чухме, че сте най-яките! Разбрахме, че гледката от сцената на Националния стадион е фантастична! Започваме европейското си турне от София и за нас шоуто ще бъде по-специално. Вие можете да го направите незабравимо. Нямаме търпение да ви видим там на 14 май 2013!

А ето и едно фенско видео от концерта на групата в Румъния преди една година, на който голяма част от публиката е била именно българска. Тук Джон прескача подметнатото му от почитател родно знаме, но по-важна е атмосферата, която се създава между изпълнител и фенове..неизмерима любов.
А какво ни чака след половин година- никой точно не знае. Но поне правилно са чули, че сме „най-яките“..

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото