BLINDED THROUGH THE SEASONS пуснаха третия си официален видеоклип – “Get Back“.

Ето какво споделят от групата за неговата направа:
Парчето е измислено от поне година, но имаше неща, които трябваше да се довършат и това се случи, след като към нас се присъедини китаристът Мирослав Тонев (ex. Нови Окови). Записахме го и веднага говорихме с нашия приятел Георги Спиров за клипа, познавайки много добре неговия почерк и начин на работа (40 Days Later, SEVI и много други ). Той е изключителен професионалист, с когото работихме още за първото ни видео и се развълнувахме още повече, когато спомена, че за снимките ще дойде и Петър Димов, отговорен за клипа на ODD CREW – In silence, който беше излязъл съвсем скоро и който много харесваме. Oрганизирахме се и успяхме да заснемем видеото за един ден – голямо мъкнене беше (то се вижда и от снимките, които пуснахме по социалните мрежи). Естествено пост-продукцията отне повече време, но когато правиш нещо със страст и много детайли, нещата трябва да се изпипат докрай. Георги и Венци работеха до последно по edit-a и кадрите, за да се получи продуктът, към който се стремим и от който останахме изключително доволни.

Песента е сзъдадена и продуцирана от Blinded Through the Seasons.
Запис, микс и мастер: Adrenaline Music Studios, София, Венцислав Стойчев (Adrenaline Overload, Blinded Through the Seasons ).
Историята на видеото: Георги Спиров (40 Days Later), Венцислав Стойчев (Adrenaline Overload, Blinded Through the Seasons ).
Режисура: Георги Спиров (40 Days Later).
Камера: Петър Димов.
Edit и постпродукция: Георги Спиров (40 Days Later), Венцислав Стойчев (Adrenaline Overload, Blinded Through the Seasons )

Приятно гледане!