BLAZE BAYLEY спази обещанието си за нов концерт в София

Три месеца след като ви известихме за задаващия се концерт на BLAZE BAYLEY идва и официалното потвърждение за поредното му шоу.

Блейз Бейли, вокалистът на IRON MAIDEN, с когото девиците гостуваха в България през далечната 1995-а година, ще изнесе концерт в столичния клуб 8 Ball. Събитието ще се състои на 22 март 2014г., събота. Певецът ще представи новия си диск Soundtracks of my life – сборен албум, който съдържа 30-те му  най-големи хита. Блейз Бейли е добре познат на българската публика. От няколко години певецът неизменно включва България в своите турнета. През 2013г. Блейз Бейли направи специален акустичен концерт в София и още тогава обеща на своите почитатели, че ще се върне в България и през 2014г. Този път Блейз пристига с подновена група, с която ще прeдстави своите най-големи хитове, както и песни от периода в IRON MAIDEN.

Концертът ще бъде с начало 21 часа. Билетите ще се продават ексклузивно в системата на EVENTIM. До края на 2013г. цената им е 20лв. От 1 януари до 21 март става 25лв., а в деня на концерта – 30лв.
Концертът на Блейз Бейли се организира от ICreative Events.

Акустичен концерт на Blaze Bayley в София – пълен запис.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото