Благотворителен концерт в бар „ZAR“

На 29.01 (петък), от 7 часа, ще се състои благотворителен концерт в бар „ZAR“. Участниците в това събитие ще са Christian Dobrev, Sheky, Flames In The Sky, Тони Латева, Извън Реалността и Петър Максимов. Каузата е за събиране на помощни средства за Николай Тодоров Попов от Пловдив, който има спешна нужда от трансплантация на стволови клетки, за да продължи да живее пълноценен живот.

В момента момчето се лекува от остра лимфоцитна левкемия в болница УМБАЛ „Свети Георги „, град Пловдив, клиника по клинична хематология. Момчето може да продължи пълноценен живот при трансплантация на стволови клетки в чужбина, сумата за което е непосилна за семейството му . Той е студент по икономика на туристическата индустрия. Иска ми се да проявим човечност и да дадем шанс на Ники да бъде пълноценен човек, да се развива и да даде своя културен и интелектуален принос. Нека не забравяме, че днес той има нужда от помощ, утре може да съм аз, да сте вие, да е всеки! Да бъдем хора и да се подкрепяме!

Christian J. Dobrev

12509464_935195056577250_7780835118226079857_n

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото