Бившият китарист на THEATRE OF TRAGEDY се оттегля от музикалния бизнес

Tommy Lindal, един от основателите на норвежката банда THEATRE OF TRAGEDY, обяви че се оттегля след 16 години работа.

През 1996 Tommy преживява инсулт, докато бандата записва албумите „Velvet Darkness They Fear“ и „A Rose For The Dead [EP]„.От тогава той се бори да се върне, но физическото му състояние не му позволява.

 

Lindal коментирa:

Отне ми ми повече от 16 години да осъзная и да призная пред себе си, че онзи ден в студиото през 1996 промени музикалната ми кариера завинаги. Въпреки това, през цялото това време любовта ми към китарата и правенето на музика ми помагаше в борбата. От онзи ден, аз се опитвах да намеря и да продължа пътя, по който бях поел.

Това беше едно трудно пътуване, както в личен, така и в професионален план. Срещнах много нови хора, преживях много и различни неща. Но колкото и да е трудно и тежко, трябва да призная, че пътят се отдалечаваше от мен все повече и повече, докато не изчезна напълно. Битката ми приключи.

Спомням си когато записвахме ‘Theatre Of Tragedy‘ и ‘Velvet Darkness They Fear [EP]‘, всичко беше толкова хубаво. Бяхме просто група момчета с барабани и китари и записвахме нашата музика. Миксирахме пиано и всякакви странни звуци. Правихме музиката според нашите истински чувства и емоции, и обичахме крайния резултат, защото смятахме че звучи прекрасно. Тогава не се интересувахме от мнението на другите.

Любовта ми към музиката никога няма да умре, а пламът в мен няма да угасне. Винаги ще обичам музиката, но сега ще го правя само като фен.

Искам да благодаря на всички, които ме подкрепяха през цялото това време.

Отне ми 16 години да осъзная това, но се чувствам добре след като го признах. Дадох най-доброто от себе си.

Това е краят.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото