БГ концерт за 10 години METAL HANGAR 18

10g_MH18_plakat

автор; Станимир Станчев (Illogical Conversions)

Тази есен, на 14.10, ще се навършат 10 години от съществуването на METAL HANGAR 18. През цялото това време ние се опитваме да подкрепяме българските групи и сцената у нас. Стараем се да отразим възможно най-много музикални събития из цялата страна, както и да помагаме на музикантите. Затова, някак естествено, се роди идеята този юбилей да отбележим заедно.

И така, на 15 октомври (неделя), в добре познатия софийски клуб “Mixtape 5” B-side, сме организирали купон с някои от близките ни приятели и групи. Знаем, че още много от вас биха откликнали и с радост бихме поканили всички да се изявят, но тогава ще трябва, като в приказките, да празнуваме поне три дни и три нощи. 🙂

Затова се надяваме с удоволствие да приветствате 5-те банди, които ще направят рождения ден на METAL HANGAR 18 истински празник.

Ще започнем с младите, но вече сериозно утвърждаващи се на сцената – FRAGMENTS OF EXISTENCE.
Ще продължим с доста добре познатите модерни метъл бойци от FYELD.
Интересните и традиционно силни ЮВИГИ също ще се включат.
Няма да минем и без една от най-бързо развиващата се група в последните година-две – VELIAN.
И твърдия край на вечерта ще сложат известните не само у нас EUFOBIA.

Следете ни за повече подробности и изненади покрай това събитие, както и другите концерти организирани в чест на 10 години METAL HANGAR 18:

–  29 септември – руската фолк чета GRAI, водена от фронт дамите Ирина Зибина и Аля Лита, ще гостува за първи път на родна земя.
–  21 октомври – култовата немска спийд/траш метъл група SDI ще гостува отново в България.

Заповядайте и празнувайте с нас.

Подкрепете събитието ни във фейсбук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото