BETWEEN THE BURIED AND ME и PERIPHERY с неочакван инцидент

Автобусът, с който пътуват групите BETWEEN THE BURIED AND ME и PERIPHERY за своето съвместно турне, рано тази сутрин, 10. 10, се е запалил на територията на Англия. Съобщава се, че няма ранени, или пък пострадало оборудване. Инцидентът няма да се отрази и на концертните изяви на бандите.

Коментарът на мениджъра Courtney Warner:

В момента сме настанени в хотел в очакване на новия си автобус. Това което се случи не трябва да попречи на концертите ни. Всичките ни съоражения, личен багаж и най-важното хората, са наред. Единствено от нас се носи нетърпим мирис на дим!

Ето какво каза китаристът на PERIPERHY Misha Mansoor:

Малко след като напуснахме Саутхемптън, автобусът ни внезапно се запали на магистралата. Благодарности на нашия страхотен шофьор, както и  на противопожарната служба във Великобритания за невероятно бързата й реакция. Никой от нас не е пострадал и всичко е наред. Имаме всички основания да сме благодарни и все пак беше си адски страшно да се събудиш по такъв начин, хаха!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото