BEHEMOTH с ново видео и сингъл от “The Satanist”

Първият признак за живот от полските блек / дет метъл легенди Behemoth идва от песента “Blow Your Trumpets Gabriel” от техния предстоящ албум “The Satanist”. Албумът е продуциран от Behemoth, Wojtek и Slawek Wieslawscy и Daniel Bergstrand в Hertz Studio. “The Satanist” е миксиран от Matt Hyde (Slayer) и мастериран от Ted Jensen (Metallica, AC/DC) в Sterling Studio. Обложката, която също ще бъде разкритана 14-ти декември, е рисувана от известния руски художник и окултист, Denis Forkas. За нея, Nergal е налял от собствената си кръв в боята. Допълнителна част от графиката е поверена и на Metastazis и Zbigniew Bielak.

Grupa 13 продуцира видеото за “Blow Your Trumpets Gabriel”, като и то ще бъде показано на 14-ти декември. Тийзър може да се види тук:

Лимитирана серия (1000 черни и 1000 бели) 180-грамово 12” EP “Blow Your Trumpets Gabriel” ще бъде пусната на 4 декември чрез Behemoth/New Aeon Musick в Европа, като ще включва и плакат, всеки от които ръчно номериран и подписан от бандата.

“Blow Your Trumpets Gabriel” EP може да бъде предварително поръчано от сайта на Behemoth.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото