BEAST IN BLACK с още едно музикално видео

beastinblackfromhellpromonewjan2019_638

Излезе официалното музикално видео към едноименната песен от новия албум на BEAST IN BLACK, „From Hell With Love“. Творбата излезе на 8 февруари чрез Nuclear Blast. Бандата е водена от бившия китарист и текстописец на BATTLE BEASTAnton Kabanen. Наследникът на издадения през 2017 година „Berserker“ отново е записан в студиото на AntonSound Request Studio, а обложката е създадена от Roman Ismailov, който работи заедно с групата върху предишния им запис, както и към първия албум, който BATTLE BEAST правят с Kabanen„Steel“ (2012). Обложката може да видите по-долу заедно с видеото и списъка с песни. Anton сподели:

Писането на песни е винаги естествен процес. Просто пишеш това, което чуваш в главата си, така че е по-скоро процес на слушане. Когато пишеш нещо, се опитваш да слушаш песента и това, от което се нуждае, и просто го слагаш там. Не знам колко ясно е това обяснение, но това е за мен повече или по-малко. Елементите, които са там, го правят да звучи като от 80-те… Вярвам, че през 80-те са направени много велики песни. Не съм аз този, който вярва в това, това е факт, че има много велики хитове, които идват от това време. Слушал съм много от тези неща по време на целия си живота. И ми харесва, поради което се получава естествено, когато абсорбираш нещата, които харесваш най-много. И когато пишеш, то идва от подсъзнанието, от музикална идея, която не можеш да определиш в момента на писането, но все пак го пишеш, защото мислиш, че звучи страхотно. Изборът на инструментите, звукът на клавира, това е и въпрос на вкус. Наистина ми харесва звученето на песните от осемдесетте и звукът на инструментите, особено на клавира. Също така всички членове на групата са фенове на музиката от 80-те. Много обичаме мелодичната музика, така че е съвсем естествено да направим такъв албум. Ние не се опитахме съзнателно да направим албум от 80-те. Случи се след избора на песните и цялостно албумът беше завършен със стила на 80-те. Но никога не съм си мислел: „Хей, нека направим супер албум като от 80-те години“. То просто се случи.

Списък с песни:beastinblackfromhellwithlovecd
01. „Cry Out For A Hero“
02. „From Hell With Love“
03. „Sweet True Lies“
04. „Repentless“
05. „Die By The Blade“
06. „Oceandeep“
07. „Unlimited Sin“
08. „True Believer“
09. „This Is War“
10. „Heart Of Steel“
11. „No Surrender“
Бонус песни (дигитална версия и 2LP винил)
12. „Killed By Death“ (MOTÖRHEAD кавър)
13. „No Easy Way Out“ (ROBERT TEPPER кавър)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото