AXECUTOR се присъединяват към концерта на TOXIC HOLOCAUST

Axecutor

 AXECUTOR са създадени през лятото на 2010г. от Tormentor (бас) и Enforcer (китара) с цел отдаване на почит към истинския старошколски метъл. Скоро след това към тях се присъединяват Axecutor (вокал), Witcher (китара) и Калин (барабани).

 В този състав групата започва да твори авторски материал и да отдава почит към старите банди. Следват редица участия по фестивали и концерти из България. Малко след това се случват известни промени в състава, а именно: Blasphemer Panzer сменя Axecutor зад микрофона, а зад барабаните сяда Vidas и в този състав групата продължава да твори нов авторски материал.

 През месец май 2012 година излиза демото toxic-holocaust-new-posterSpeed Metal Assault“ записано от китариста на култовата траш шайка от близкото минало Касандра, Данчо Лазаров. Скоро след това е първото излизане на групата зад граница, а именно в съседна Гърция. Няколко месеца по- късно, чрез лейбъла “Stormspell Records“ излиза EP-то “Aggressive Extermination“ с чисто нов материал, като следват доста концерти и участия на редица фестивали у нас, дори и мини-турне в няколко европейски държави, където групата дели сцена с някои култови банди от ъндърграунда като VIOLENTOR, NOCTURNAL и TERRORHAMMER.

 През есента на следващата година в редиците на бандата се завръща AXECUTOR, но този път като китарист. В този състав през лятото на 2015 година, групата взима участие на фестивала Der Detze Rockt в Германия, където дели сцена с легендите GRIM REAPER, DESASTER, SKULL FIST и редица други. Скоро след това е факт и второ европейско турне заедно с чилийците SLAUGHTBBATH, шведските зверове TURBOCHARGED и италианските спийд/трашъри VIOLENTOR . Към момента групата работи върху нов авторски материал, който ще бъде включен в техния предстоящ първи албум.

 Американската speed/thrash/black метъл банда TOXIC HOLOCAUST ще гостува за пръв път в България! Събитието ще се състои на 11 юли в столичния клуб “Live & Loud“. Билетите са в продажба в мрежата на ETicketsMall и онлайн на www.liveandloud.net на цена 20 лв., а в деня на събитието, ако има останали билети, ще се продават само на входа на клуба. Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите отрано. Предстои обявяване и на още информация около събитието.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото