Гласувайте за дизайна на юбилейната ни тениска

mh18clubCard-fПриключи конкурсът за дизайна за десетата ни годишнина. В него отново се включиха няколко автори, които предложиха своето виждане за юбилейната тениска на METAL HANGAR 18.

На фейсбук страницата ни вече тече гласуване, помогнете ни да изберем.

Ето какво се очаква от вас – до 31.08 ще може да избирате от шестте предложения с „Харесване„.
Но броят гласове няма да е определящ за победителя, а ще ни служи за ориентир, какво допада на публиката ни. На 04.09 ние, хората стоящи зад Metal Hangar 18, ще изберем печелившия, съобразявайки се донякъде, но не изцяло, с гласовете във Facebook и ще го обявим в сайта.

Отново традиционно ще възнаградим  усилията на участниците (скромно, но от сърце). Освен вечната признателност  на нашия екип и историческата значимост, която творбата ще остави след себе си, АВТОРЪТ на дизайна за десетата ни годишнина ще получи 2 от новите тениски и покана за всички концерти на ICreative Events, организирани в наша чест до края на календарната година.

Специално за купона, който ще се вихри три пъти, ще имаме готови тениски:

–  29 септември – руската фолк чета GRAI, водена от фронт дамите Ирина Зибина и Аля Лита, ще гостува за първи път на родна земя.

пет родни банди ще свирят от сърце за нас на 15.10 в Mixtape 5.

–  21 октомври – култовата немска спийд/траш метъл група SDI ще гостува отново в България.

Заповядайте и празнувайте с нас.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото