ASKING ALEXANDRIA показаха видеоклип

Британската метълкор сензация Asking Alexandria тъкмо приключиха турнето в подкрепа на актуалния си албум „From Death To Destiny“. Какво се случва на и зад сцената можем да разберем в новото видео, което е към парчето ‘Moving on’. Китаристът Ben Bruce споделя:

За пръв път в кариерата ни се разкриваме във възможно най-искрената и чиста светлина. Никакви наркотици, никакви партита, сценарий и глупости. Само ние петимата, напълно уязвими.
Независимо от случая, когато си далеч от тези, които обичаш и за които те е грижа, е трудно да се справиш и ти повлиява. За наше щастие, ние имаме невероятнифенове, които ни обичат и ни подкрепят и ни помагат в трудните моменти. Надявам се това видео да ви даде един добър поглед в нашия свят.

Самият албум продаде над 38000 копия само в САЩ през първата си седмица и се приземи на шесто място в класацията на Billboard Top 200.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото