ARTERY ще подгряват концерта на GUANO APES

Artery

Ясна е предгрупата за концерта на GUANO APES в София.
Това ще бъде култовата интернационална крос-оувър банда ARTERY!

Те са най-естественият избор за откриване на такъв значим концерт, не само поради величината на името им, но също и поради уникалния сблъсък  на стилове в музиката им, което ги прави също толкова единствени по рода си, колкото са и самите GUANO APES.

Като съпорт на шоуто на 9-ти Април в зала Христо Ботев, ARTERY ще забият 40 минутен експлозивен сет с най-яките си парчета. При първото гостуване на GUANO APES в София през 2009-та публиката беше супер успешно подгряна от FYELD, а сега очакваме нов перфектен спектакъл с ключовото участие на една от най-успешните български групи зад граница.

Българската публика винаги е приемала адски радушно искрената музика и експлозивното шоу на ARTERY. Легендарната шайка, чието местожителство е разпънато между няколко града в Европа: Поморие – Бургас – София – Амстердам, вилнее по родните и световните сцени вече 21 години и в дългата си кариера е делила една сцена с имена като AGNOSTIC FRONT, SEPULTURA, SICK OF IT ALL, FUN LOVIN CRIMINALS, BOMBEROS, PRO-PAIN, SOULFLY, CLAWFINGER и мн. др.

Въпреки, че от няколко години те са официални граждани на Холандия, членовете на бандата се възполздват от всеки добър случай да ударят на родна сцена като най-запомнящи от по-близкото минало са гостуването на SPIRIT OF BURGAS, както и откриването за SOULFLY, през 2009-та. Точно преди година пък те направиха съвместно с УИКЕДА напълно разпродадено клубно турне в 7 града на страната, а огромна популярност напоследък добива и „клонингът” THE POMORIANS – веселяшката формация на фронтмена на Янко Бреков, заедно с един от първите членове на ARTERY – Кемала.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото