ARCH ENEMY без ANGELA GOSSOW

Тъжна новина за хаос-легионите. Емблематичната фронтдама, превърнала се в един от символите на жените екстремистки в метъла – Angela Gossow – публично обяви оттеглянето си от ARCH ENEMY.

Както вече ви съобщихме, новият албум на групата се очаква да излезе в началото на юни чрез Century Media Records и Trooper Entertainment (за Япония). С новата творба идва и новата певица – познатата ни Alissa White-Gluz (THE AGONIST). Angela Gossow, присъединила се към ARCH ENEMY през 2000г. и дебютирала с тях през 2001г. с „Wages Of Sin“, сега отстъпва мястото на новата дама. Иронично или не, наскоро ви показахме и коментара на Charlotte Wessels за гост-участието на Alissa в новия албум на Delain. Тук холандката сподели своето възхищение от гласовите възможности на новообявената вокалистка на ARCH ENEMY. Angela обаче остава тясно свързана с групата като техен мениджър.

Скъпи фенове, не е лесно да ви го кажа.. Взех решение да напусна поста си на глас на гнева в ARCH ENEMY. След 13 години, 6 студийни албума и безброй турнета на 5 континента, усещам, че се намирам в нова фаза от своя живот, през която трябва да бъда със семейството си и да следвам нови интереси. Ще продължа да бъда бизнес мениджър на ARCH ENEMY.
Оставам вярна на хеви метъл корените си, просто се оттеглям от поста си. Предавам щафетата на супер талантливата Alissa White-Gluz, която от много години имам като скъпа приятелка и познавам като невероятна вокалистка. Винаги съм смятала, че тя заслужава шанса да блесне – и сега го получава. Така, както аз получих своя шанс през 2001г.
Искам да благодаря на всички фенове на ARCH ENEMY, на нашите лейбъли, на отдадания ни екип и в частност на Michael, Daniel и Sharlee за техните любов и подкрепа през годините. Беше си зверско приключение! Завладяхме всяка ситуация, заедно направихме това най-вълнуващото и възнаграждаващото време от моя живот. Благодаря на всички, че бяхте с мен на и пред сцената. Докоснали сте сърцето ми и се надявам, че съм успяла да ви върна нещо в замяна. Благодарна съм за прекрасните моменти – ще ги пазя вечно!
Нямам търпение за новото десетилетие за ARCH ENEMY! В момента слушам суровите миксове на новия студиен албум и съм отнесена! 2014 ще посрещне едни подновени ARCH ENEMY в разцвета на силите си. Горда съм да съм част от тази глава за групата – макар и по по-различен начин, управляайки двигателите зад сцена. Надявам се да ви видя пред сцена, този път ще се присъединя към вас. Нека убийството започне отново!

Alissa White-Gluz от своя страна коментира:

Поласкана съм и съм щастлива да обявя новата глава в живота си и в музикалната си кариера, започваща сега. Събрах се с една от най-любимите си и световно уважавани групи – ARCH ENEMY. ‘Wages of Sin’ беше първият метъл албум, който си купих и си беше любов от първо слушане. Рядко се случва да получиш телефонно обаждане от любимата ти група, която ти предлага да се присъединиш! Приятно изненадана съм от възможността си да работя с такива невероятно талантливи музиканти, които също така считам и за страхотни приятели. Нямам търпение да пиша и да излизам на сцена с новите ARCH ENEMY! Музиката е вечна, метълът е безграничен и това е само началото!

Главният творец и основател- двигател на групата Michael Amott споделя:

Вечно ще сме благодарни на Angela за цялата й страст, тежката работа и таланта. Нейното наследство е огромно и завинаги ще бъде голяма част от историята на групата. Горди сме от постигнатото през годините, но също така очакваме новите битки и победи. Привестстваме Alissa с отворени обятия – и се надяваме вие да имате и широко отворени уши. Може би тъкмо сме направили нашия най-зъл опус до момента с предстоящия албум ‘War Eternal’ ?

Съвсем скоро – на 20. март излиза и видеото към заглавното парче от албума.
Припомняме ви, че Arch Enemy ще представят подобаващо новата си творба и с турне, третата дата от което (25.05) минава през клуб Mixtape 5, София. Продажбата на билети стартира днес, повече информация за събитието можете да прочетете тук.
Очаквайте подробности.

  1. #1 написан от MadButcher (преди 6 години)

    Тия станаха като Nightwish :)

  2. #2 написан от 87+1 (преди 6 години)

    Тя и фенската им маса не е особено различна

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото