ANTHRAX отменят планираните си дати в Европа

 Скорошен пост във Facebook страницата на шведския фестивал Borgholm Brinner гласи, че ANTHRAX са отменили плановете си да посетят Европа това лято “поради конфликти в концертния график“. Членовете на групата се извиняват на феновете си от Стария континент, споделяйки, че се надяват да се реваншират в най-скоро време.

 Напомняме Ви, че преди точно един месец бе обявено, че щатските траш ветерани ще се завърнат у нас в рамките на тазгодишното издание на фестивала Hills of Rock. Както се подразбира от вече наученото, вероятно участието им у нас е част от отменените европейски дати. Очаквайте подробности!

 ANTHRAX бяха една от бандите, обявени за въпросния фестивал Borgholm Brinner, които ще се състои на 27 и 28 юли в замъка Борихолм, Швеция.

 Музикантите ще подкрепят колегите си SLAYER по време на първата част от прощалното им турне, което започва на 10 май с концерт в “Valley View Casino Center“, САЩ. Предполага се, че обиколката в САЩ ще продължи и отвъд обявените до момента дати, което може би е и причината за отмяната на турнето в Европа.

 В други новини, ANTHRAX ще издадат новото си концертно DVD “Kings Among Scotland“ на 27 април чрез Megaforce. Допълнителни детайли ще намерите, следвайки този адрес.
Anthrax (Photo by Nedko Ignatov)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото