АНИМАЦИОНЕРИТЕ пускат нов сингъл

Animacionerite_photoСлед тригодишно затишие, последният албум на бандата възкръсна за нов живот с онлайн премиерата на „Бели врани”.

„Бели врани” е качено в УouТube канала на Анимационерите със стилно черно-бяло видео, създадено от техен фен. Това парче е доста по-различно от предишните изпълнения, които публиката е свикнала да чува от Анимационерите. Различно е и от всичко, с което почитателите им ги асоциират – жизнерадостна танцувална музика.

Видеото на „Бели врани” можете да гледате тук:

 

По думите на вокалиста им Георги Згуров-Гурко„това е най-мрачното парче, което групата е пускала някога и я представя в съвсем нова и различна естетика, в която музикантите се чувстват доста комфортно”.

Новото парче е част от едноименния албум на групата, излязъл през май 2016 година. От него досега са излезли като отделни сингли с клипове към тях парчетата „Bar Good”, „Има риск” и „Лунено-нощем”.

Stay tuned, защото изненадите тепърва предстоят.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото