Днес е вторият ден на HILLS OF ROCK с Mercyful Fate, Behemoth, Bury Tomorrow, Marco Mendoza и още.

Вижте нашите снимки от събитието ( фотограф Shaggy Beard Photography a.k.a. Martin Vayer):
Slipknot

Heaven Shall Burn

Очаквайте снимков материал и от другите банди.

Любимият рок фестивал на България HILLS OF ROCK се завърна ударно след двугодишно отлагане с категоричността и силата на парен локомотив. И то не само заради горещото време в Пловдив! Corey Taylor и компания предизвикаха вълни от емоции във феновете и най-мощното пого, виждано у нас.

Хиляди бяха българските, а и чужди, фенове на една от най-популярните метъл банди в цял свят, носителите на награда Grammy – SLIPKNOT, събрани на Гребната база снощи. А очакванията им бяха оправдани – SLIPKNOT дадоха всичко, което трябва да предложи една рок банда – вълнения, хаос и адреналин в тълпата с перфектен сетлист и представление като по учебник.

На трите сцени на HILLS OF ROCK – Main Stage, Music Jam и На тъмно се редуваха чужди и български банди от целия спектър на рока и метъла – VENDED, KLOGR, NERVOSA, ME AND THAT MAN, HEAVEN SHALL BURN, JIN MONIC, ELVANA, THIS BURNING DAY, a днес фестивалните емоции продължават.

Във втория ден на сцените на HILLS OF ROCK излизa една от най-влиятелните групи в света – легендарните MERCYFUL FATE, предвождани от King Diamond, BEHEMOTH, BURY TOMORROW,  MAJESTICA, MARCO MENDOZA, BAILDSA и още дванайсет банди.

Снимки от официалните фотографи на FEST TEAM за HILLS OF ROCK, може да намерите тук.  Пълният ред и часове на излизане на бандите са тук: Програма.

HILLS OF ROCK предстои в Пловдив от 21 до 23 юли на със SLIPKNOT, MERCYFUL FATE, SABATON и още повече от 40 артиста.

Актуални новини и анонси от организаторите: festteam.bg, hillsofrock.com и ticketstation.bg, социалните мрежи и събитието във Facebook.