Angra, Pungent Stench и Volbeat във „Фрактура“

На 25 април (Diema, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на 2Cellos, Primal Fear, Hacktivist и Gus G.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Angra и ще бъде припомнено какви истории разказaха Pungent Stench за родните фенове. Ще бъде излъчен концерт на Volbeat и репортаж от литовския фестивал “Devilstone”.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c U.D.O., ще видят как Despite The End правят кавър на Slipknot, класическата песен ще бъде на Journey, в “Exotic“ ще бъдат представени Boris, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Sweet Savage в България през 2012 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Lacuna Coil, Tanzwut, Mammoth WVH, Staind, Intelligent Music Project, Crypta, Tetrarch и De La Tierra също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете:  www.facebook.com Фрактурa/Fracture TV Rock Show

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото