„Underground Never Dies!“ е заглавие на фото ретроспективното издание за екстремния ъндърграунд метъл чрез „фензини“ и изявления на ония, които са участвали в него през 80-те и 90-те години. „Underground Never Dies!“ са хроники на ъндърграунд метъл експлозията от средата на 80-те до началото на 90-те години, когато се създава паралелна, децентрализирана музикална сцена и индустрия, която няма комерсиална посока.

С над 500 страници интервюта, снимки, периодика и артуърк, „Underground Never Dies!“ разглежда комплексно преплитането на групи, фенове, списания, музиканти и промотъри, които развиват и разширяват ъндърграунд метъл движението.

Написано от Andrés Padilla, редактор на списание Grinder, изданието включва фензини от целия свят както и ъндъргрануд брошури, така че, това ще бъде не само разказ за историята на екстремния метъл, но и също така интересна съвкупност от разнообрази гледни точки за феновете на „подземните“ метъл жанрове като death, black, grindcore и doom metal. Doomentia Press ще публикува и съпътстващо 12″ LP, което ще съдържа исторически важни банди като: SLAUGHTER LORD (Австралия), MUTILATED (Франция), INCUBUS (Флорида,САЩ), POISON (Германия), EXMORTIS (САЩ), FATAL (САЩ), ARMOROS (Канада), MENTAL DECAY (Дания), FUNERAL NATION (САЩ) и INSANITY (САЩ). Ограничено в 500 копия, LP-то ще бъде последвано от дискове и касети със същия материал и бонус парчета. По-долу са поместени и някои от парчетата в „В“ страна на LP/CD изданието.